om Kick Off dagen

KICK OFF-DAGEN arrangeres i en profesjonell setting sentralt i noen av Norges største byer

- og vi ser frem til å ønske deg og dine kollegaer velkommen. Ta en titt rundt på siden og finn arrangementet som passer best for deg, din organisasjon eller ditt team. Har du spørsmål i forbindelse med påmelding eller våre arrangementer, er du mer enn velkommen til å kontakte oss.

Om Kick Off Dagen

KICK OFF-DAGEN er en konferansedag hvor du kan oppleve noen av landets mest populære foredragsholdere. Arrangementet er utviklet med mål om å gi ansatte fra landets bedrifter og arbeidsplasser innsikt og ny kunnskap, som skal inspirere og skape grunnlag for faglig og personlig utvikling. Det gjør vi blant annet ved å samarbeide med de mest talentfulle og lidenskapelige foredragsholderne i landet.

KICK OFF-DAGEN arrangeres i en profesjonell setting i Oslo – og vi ser frem til å ønske deg og dine kollegaer velkommen. Har du spørsmål i forbindelse med påmelding eller arrangementet generelt, er du mer enn velkommen til å kontakte oss.

Kommende Kick Off DageR

Vika Kino, Oslo

Torsdag 13. april 2023

Representerer du en bedrift som ønsker billetter på faktura? Ta kontakt med oss på sh@athenas.no Vær oppmerksom på

MELD DEG PÅ VÅRT nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev med inspirasjon og gode tilbud fra KICK OFF DAGEN - samt invitasjoner til andre av våre spennende arrangementer.

Du kan alltid melde deg av vårt nyhetsbrev igjen. 

Les mer om vår datapolicy her.